Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered 1994 játékait?

|

Kimondottan erős évre emlékezünk vissza, mely bővelkedett kimagaslóan jó játékokban, ráadásul nem egy, máig aktív franchise alapjait fektették le annak idején.

Hirdetés

Fogadni mernénk rá, hogy szívesen emlékeznek vissza az FPS-rajongók 1994-re, hiszen olyan ütős címek jelentek meg ebben a műfajban, mint a Doom 2 és a Heretic, de ugyanebben az évben rajtolt el a Blizzard talán legismertebb franchise-a is, a Warcraft. Időtlen klasszikusok ezek, ha kimaradtak, még nem késő pótolni őket.

Hirdetés

Rutinos kvízmestereink nyilván nem szorulnak már rá a tanácsainkra, ám az újonnan érkezettek kedvéért elismételjük, hogyan is zajlik a folyamat. Tíz kérdést teszünk fel, mindegyikhez megadunk négy válaszlehetőséget (csak az egyik helyes, de akár tippeléssel is telibe trafálhatjátok), nektek csupán rá kell böknötök arra, amelyik rokonszenves. Pofonegyszerű az egész, úgyhogy át is adnánk a teremet. Hajrá, aztán ügyesek legyetek!

Hány pontot sikerült összeszednetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)