Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered a Mission: Impossible-filmeket?

|

Hamarosan a mozikba kerül a legújabb Mission: Impossible-film, épp itt az ideje letesztelni a tudásotokat a széria kapcsán.

Hirdetés

Nem kell már sokáig várni a Mission: Impossible sorozat legújabb felvonásának hazai bemutatójára, hiszen a Mission: Impossible - Leszámolás Első Rész 2023. július 13-án, vagyis jövő héten csütörtökön érkezik meg a magyar mozikba.

A közelgő premier kapcsán most úgy gondoltuk, összepattintunk nektek egy tematikus kvízt, melynek segítségével kideríthetitek, mennyire vagytok keményvonalas Mission: Impossible-rajongók, és mennyire ismeritek a filmszériát, ami teljesen összefonódott Tom Cruise nevével.

Hirdetés

Maga a kvíz menete a szokásos lesz, összesen tíz kérdést kaptok, mindnél a négy felkínált válaszlehetőség közül kell ráböknötök az egyetlen helyes megfejtésre. Lent, a kommentek között aztán természetesen jöhetnek majd az elért pontszámok is, büszkélkedjetek el velük bátran! 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)