Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered a Shazam filmet?

|

Filmes kvízsorozatunk következő részében egy újabb DC-s mozival kapcsolatos ismereteiteket bizonyíthatjátok.

Hirdetés

Múlt héten a Suicide Squaddal, korábban pedig Az Igazság Ligája filmmel foglalkoztunk, de itt az ideje, hogy ismét egy DC-s szólómozi kapcsán fundáljunk ki a számotokra összesen 15 ravasz kérdést.

Hirdetés

Ezúttal tehát a 2019-es Shazam lesz terítéken, nektek pedig ismét azt kell bizonyítanotok, hogy David F. Sandberg filmjének minden apró kis mozzanata az elmétekbe vésődött. A feltett kérdésekre mind-mind csak egyetlen egy helyes válasz adható, ezt kell megtalálnotok a négy felkínált lehetőség közül. Ha pedig végeztetek a Shazam kvízzel, egyből vegyétek az irányt a kommentek felé, és büszkélkedjetek el az elért pontszámotokkal. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)