Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered a Suicide Squad filmet?

|

Elég sokan csak Harley Quinn szerkójára figyeltek, de ehhez a kvízhez azért ennél jóval több tudásra lesz szükségetek.

Hirdetés

Múlt héten a DC Comics jófiúiról volt szó, Az Igazság Ligája után viszont most rátérünk az antihősökre, legújabb kvízünk a Suicide Squad - Öngyilkos osztag című filmmel foglalkozik.

Hirdetés

A feladata természetesen most is a szokásos: minden kérdés esetében csak és kizárólag egy helyes választ találtok majd a négy felkínált lehetőség között, ezt kell megtalálnotok. Az elért pontszámokat most is várjuk lent, a kommentek között.

Szépen lassan egyébként fogynak a DC filmek, szóval hamarosan eljön majd annak is az ideje, hogy visszakanyarodjunk a Marvelhez, elvégre ott is akad még X-Men és Fantasztikus Négyes fronton némi bepótolni valónk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)