Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered a Transformers-filmeket?

|

A Transformers: A fenevadak kora bemutatója után épp itt az ideje, hogy próbára tegyük a tudásotokat.

Hirdetés

Már a magyar mozik is vetítik a Transformers: A fenevadak kora című legújabb epizódot, amiről egyébként írott és videós formában is készítettünk nemrég kritikát. Nagyon hosszú ideje velünk van már a franchise, és itt nem csak az eredeti játékfigurákra gondolunk, hanem magára a mozis szériára. Simán lehetnek már a nézők között olyan rajongók, akik anno az első rész idején még kisgyerekek voltak, és a sorozattal együtt nőttek fel.

Akár ti is közéjük tartoztok, akár nem, az alábbi kvízben próbára tudjátok tenni a tudásotokat Transformers fronton.

Hirdetés

A menet a szokásos, vagyis összesen tíz kérdést kaptok, mindnél négy lehetséges válasszal. Ezek közül minden esetben csak és kizárólag egy megfejtés lesz helyes. Ha végeztetek a kitöltéssel, akkor lent, a kommentek között bátran büszkélkedjetek majd el az elért pontszámotokkal is!

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)