Hirdetés

Kvíz: mennyit tudsz A Gyűrűk Ura játékokról?

|

A Magyar Tolkien Társaság összeállított egy videojátékos kvízt, amivel próbára teheted magad!

Hirdetés

Pontosan 50 éve, 1973. szeptember 2-án halt meg J.R.R. Tolkien, a huszadik század egyik legnagyobb írója. Munkássága kiemelkedő szerepet játszott a modern fantasy műfaj kialakulásában. Legismertebb művei, A Gyűrűk Ura és a Hobbit számos film és játék alapjául szolgálnak.

Ráadásul a játékok nem is voltak mind rosszak: mindannyian kedves emlékeket őrzünk a The Battle for Middle-earthről, a Return of the Kingről, vagy épp a LEGO adaptációkról. 

A Magyar Tolkien Társaság önkéntesei a Professzor emlékére készültek nektek egy kvízzel, amiben tíz kérdésre válaszolva bizonyíthatjátok, hogy A Gyűrűk Ura játékok nagy tudói vagytok.

Hirdetés

Vannak könnyebbek és nehezebbek, sikeresebb és kevésbé sikeres játékokhoz kapcsolódó kérdések - 10/10-es pontszámot csak a legjobbak szerezhetnek.

Ha úgy érzed mindent tudsz Középföldéről, vagy szeretnél egy kicsit jobban elmélyülni benne, a Magyar Tolkien Társaság Téged is vár a levelező versenyén!

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)