Hirdetés

Kvíz: mennyit tudsz a Rainbow Sixről?

|

Ma van huszonöt éve, hogy megjelent az első Rainbow Six játék, ünnepeljünk hát egy izgalmas kvízzel!

Hirdetés

Biztosan vannak, akik a Tom Clancy's Rainbow Six sorozatot a 2015-ben megjelent, azóta is folyamatosan bővülő és fejlődő Siege által ismerték meg, pedig az első rész 1998. augusztus 21-én, azaz ma 25 éve debütált. Egészen más volt, már csak annyiban is, hogy az egyjátékos módé volt benne a főszerep, erős ellentétben a Siege-dzsel, amit meg a többjátékos élmény miatt érdemes játszani.

Voltak jobb és rosszabb, sikeres és kevésbé népszerű részei - nem megyünk végig minden, de több is felbukkan az alábbi, az ünnep alkalmából összeállított kvízünkben.

Hirdetés

Magas pontszámot természetesen azok fognak szerezni, akik már a korábbi részekkel is játszottak, de a Siege, sőt, az elfeledett Extraction is megjelenik. Írjátok meg kommentben, hány pontot értetek el!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)