Hirdetés

Kvíz: kitaláljátok, mely játékokból származnak az idézetek?

|

Itt a kiváló alkalom, hogy leteszteljétek, mennyire emlékeztek még az egyes játékokban elhangzott ikonikus mondatokra.

Hirdetés

Ahogy a filmek és a könyvek, úgy bizony a videojátékok is bőven tartalmaznak olyan emlékezetes, mély vagy épp csak simán vicces szövegeket, amelyeket a játékosok többsége már kívülről fúj. Úgy gondoltuk, összeállítunk nektek egy kis kvízt, amiből kideríthetitek, mennyire ismeritek a játékvilág legjobb mondásait.

Hirdetés

Az alábbi kvízben összesen 15 idézetet olvashattok, és annyi a feladatotok, hogy kitaláljátok, melyik játékban hangzottak el. Akadnak közöttük olyanok, amelyeket mindenki jól ismer, így valószínűleg azonnal beugrik majd a helyes válasz, de azért nem minden esetben lesz könnyű dolgotok. Extra virtuális pacsi jár azért, ha kommentben azt is el tudjátok mondani nekünk, pontosan kiktől származnak az adott szövegek. (Ha kitöltés közben felugrik egy hirdetés, jobb fent nyomjatok az X-re a kvíz ablakában, és folytathatjátok. Bocsi, ezt nem mi szabályozzuk, hanem az Apester).

Hány pontot sikerült összegyűjtenetek? Írjátok meg ezt is alább!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)