Hirdetés

Star Wars kvíz: mennyire ismered Darth Vadert?

|

Azt hiszed, mindent tudsz Vader nagyúrról? Nos, könnyen lehet, hogy tévedsz.

Hirdetés

Yoda és Darth Maul után ezúttal a sötét oldal egyik legismertebb képviselője, Vader nagyúr kapcsán adhattok számot tudásotokról. Darth Vader kétségtelenül a Star Wars legemlékezetesebb karaktere, fekete páncélja végérvényesen összeforrt a Csillagok háborúja univerzumával. Könnyen azt gondolhatja az ember, hogy mindent tud róla, de ne legyetek ennyire magabiztosak, az alábbi kvízben azért találtok furmányos kérdéseket is. 

Attól a ponttól számíthattok kérdésekre Vader életéből, hogy Anakin Skywalker véglegesen a sötét oldal felé fordult, és átállt az Uralkodó oldalára. 

Hirdetés

A feladat természetesen most sem változott a legkisebb mértékben sem: összesen tizenöt kérdést kaptok, mindegyiknél négy lehetséges válasz közül kell arra az egyetlen egyre böknötök, ami a helyes megfejtést takarja. Miután végeztetek a kvízzel, lent a kommentek között bátran osszátok meg velünk elért pontszámotokat is, illetve jöhetnek az ötletek arra nézve, legközelebb kiről látnátok egy hasonló kérdéssort szívesen. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)