Hirdetés

Star Wars kvíz: mennyire ismered Grievous tábornokot?

|

Ezen a hétvégén sem maradtok új Star Wars kvíz nélkül, ezúttal Grievous tábornok kapcsán tesszük próbára tudásotokat.

Hirdetés

YodaDarth MaulDarth VaderAhsoka TanoHan SoloBoba FettLuke SkywalkerDarth SidiousLeia OrganaPadmé Amidala és Dooku gróf után természetesen még mindig nem állt le kvízsorozatunk, és ezen a szombaton is egy újabb Star Wars karakter kapja meg saját kérdéssorát. Most épp a szeparatista droidsereg könyörtelen vezetőjére, Grievous tábornokra esett a választásunk. 

Grievous múltja elég homályos, főleg ha az immár Legendák kánonba tartozó régi sztorikat nem vesszük alapul, de azért így is bőven tudunk róla annyit a különböző Star Wars médiumokból, hogy saját kvízt érdemeljen ki. 

Hirdetés

A kitöltés természetesen most is a szokott módon zajlik: az összes kérdésnél négy lehetséges választ kaptok, ezek közül azonban csak és kizárólag egy fedi a helyes megfejtést. Ha végeztetek a kvízzel, akkor lent, a kommentek között bátran dicsekedjetek majd el az elért pontszámotokkal is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)