Hirdetés

The Witcher kvíz: mennyire ismered Ríviai Geraltot?

|

A The Witcher-játékok főszereplője annyi rajongót szerzett magának az utóbbi években, hogy bőven megérdemel egy saját kvízt.

Hirdetés

Amikor a CD Projekt Red és az Atari elhozta nekünk 2007-ben a The Witchert, valószínűleg nem sokan gondolták azt, hogy jó néhány évvel később igazi szenzáció lesz Ríviai Geralt.

Habár a 2011-es The Witcher 2: Assassin's of Kings még nem igazán hozta meg a nagy áttörést, a 2015-ben debütált The Witcher 3: Wild Hunt elképesztően nagy sikereket ért el pénzügyi fronton, de a kritikusoknak és a játékosoknak is bejött a kaland.

Hirdetés

Ríviai Geralt tehát a könyvekben elmesélt történetei után viszonylag rövid időn belül videojátékos körökben is nagyon népszerű lett, ezzel együtt pedig a CD Projekt Red is sokak új kedvence lett. Ám legújabb kvízünkben a lengyel stúdió helyett a fehér hajú szörnyvadász került a reflektorfénybe.

Ahogy azt már megszokhattátok, ezúttal is tíz darab kérdést kell megválaszolnotok. Ha játszottatok mindhárom The Witcher-játékkal, akkor valószínűleg nagyon könnyedén végig fogtok menetelni a kérdéseken. Persze akkor sincs katasztrófa, ha csak néhány pontot sikerül bezsebelnetek, hiszen legalább lehetőségetek van megtudni ezt-azt sokak kedvenc vajákjáról.

Hogy ment?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)