Absolut LIVE rAID - ezt kell tudnod az első nap fellépőiről!

|

Az Absolut LIVE rAID első napján a Carson Coma és Sena Dagadu zenél.

Március végén négy napon át dübörög a GameStar zenei fesztiválja, az Absolut LIVE rAID, melynek keretében a hazai könnyűzenei szintér neves előadói muzsikálnak majd nektek a GameStar YouTube csatornáján, az OMC stúdiójából. A fesztiválok, koncerthelyszínek és klubok rendszeres látogatói bizonyára már hallottak róluk, aki meg nem, annak elmondjuk, mit érdemes tudni.

Március 25-én 18:00-kor a Carson Coma nyitja a fesztivált, őket pedig az Irie Maffiából is ismert, de szólóban is tevékenykedő Sena Dagadu követi 20:00-kor.

A Carson Coma egy viszonylag fiatalokból álló, viszonylag fiatal zenekar, mely 2019-es debütálását követően hamar felkeltette a szakma és a közönség érdeklődését. A Corduroy Club című, debütáló albumukat sokan az év legjobbjai között emlegették, a Song About My Grandma dalukhoz készült videoklip pedig három díjat nyert el a 4. Magyar Klipszemlén, melyek egyike a fődíj volt. Még ebben az évben számos fesztiválon és a Budapest Parkban is felléptek, 2020 tavaszán pedig Fonogram-díjat nyertek az év felfedezettje kategóriában.

Ezt a három dalt hallgasd meg tőlük: Én még sohasem, Kreolkék Pillanatok, Truman Show

Itt követheted a koncertjüket:

A ghánai származású Sena Dagadu 2001-ben kezdett elmerülni a világzenében, azóta amellett, hogy az Irie Maffia csodálatos hangú énekesnőjeként ismerhetjük, három szólólemezen is bebizonyította, hogy korunk egyik legtehetségesebb, legsokoldalúbb hazai előadója. Számos műfajban kipróbálta magát a Shakespeare-szonettektől a hip-hopig, az afrobeattől a dancehallig, és nincs számára megállás.

Ezt a három dalt hallgasd meg tőle: Yo Chale, Easy as One Two Three, Play (Pa Ba Ba)

Itt követheted a koncertjét:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)