Absolut LIVE rAID - fellép a Honeybeast, Apey és Nigel Stately!

|

Ma este 18:00-kor, a Honeybeast koncertjével folytatódik az Absolut LIVE rAID - kövessétek élőben!

A pazarul sikerült rajt után nemhogy nem lassít a GameStar online zenei fesztiválja, az Absolut LIVE rAID, hanem fokozza is a tempót, hiszen ma három különleges előadásnak örülhettek: elsőként a Honey Beast lép az OMC színpadára, őket Apey követi, végül Nigel Stately zárja a sort. Ha netán nem ismernétek őket, ebben a cikkben minden fontos információt megtaláltok róluk, sőt a produkcióikba belenézve hangolódhattok az élő műsorra.

Ahogy tegnap, úgy ma is 18:00-tól várunk titeket a GameStar YouTube-csatornáján, de mielőtt átengednénk a színpadot a Honeybeastnek, még bemelegítünk egy pre-show-val és egy kvízzel. Ahhoz, hogy megtekintsétek a műsort, nem kell mást tennetek, mint elindítani az alábbi videót. Ez alatt helyeztük el azokat a bannereket, amelyekre kattintva 2500 Ft-tal vagy 4000 Ft-tal támogathatjátok első előadónkat.

Ugyancsak a menetrendhez igazodva 20:30-tól Apey követi őket, kinek fellépését ismét egy pre-show és kvíz előzi meg. Amennyiben őt is megnéznétek, akkor erre a videóra bökjetek rá, és ha szeretnétek, akkor támogathatjátok is az alábbi bannerek valamelyikére kattintva.

22:00-kor már Nigel Stately foglalja el a színpadot, az ő produkcióját erre a videóra klikkelve élvezhetitek, támogatni pedig a bannerekre kattintva tudjátok.

A hét további programját alább láthatjátok:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)