Absolut LIVE rAID - ők teszik élvezetessé a szombati napod!

|

Az Absolut LIVE rAID harmadik napján is három fellépő érkezik.

Már alig néhányat kell aludni, és itt az Absolut LIVE rAID, a GameStar online zenei fesztiválja, melynek keretében hazánk népszerű előadói adnak ingyenes, online, élő koncertet. A műsort és az egyes streamekhez vezető linkeket megtaláljátok a dedikált aloldalunkon, kattintsatok a képekre, és iratkozzatok fel az értesítésre, nehogy lemaradjatok kedvenceitekről! Ha szeretnétek, támogathatjátok is őket, a linkeket megtaláljátok a videók leírásában!

Mint azt bizonyára tudjátok, március 25-én a Carson Coma és Sena Dagadu, március 26-án pedig a Honeybeast, Apey és Nigel Stately zenélnek majd nektek. Nézzük, mit tartogat március 27., szombat!

A műsor ismét 18:00-kor indul, és hazánk egyik legismertebb koncertzenekara, a The Carbonfools fogja nyitni. A hazai színpadok mellett az Egyesült Királyságot, Németországot, Belgiumot és számos más külföldi terepet megjárt csapat a rockzene elemeit elektrós hangzással vegyíti, így alkotva valami egészen különlegeset. 2019 decemberében jelent meg legújabb albumuk, a Carbonsun.

Ezt a három dalt hallgasd meg tőlük: Sunburned, Mindent eltakar, Hunger

Itt követheted a koncertjüket:

20:00-kor kezd a Hősök, akik elhozzák TKYD-et is néhány szám erejéig. Eckü és Mentha párosát jól ismerhetik, akik képben vannak a hazai rap- és hip-hop szcénával. A 2001-ben alakult csapat zeneileg és szöveg tekintetében is kiemelkedőt alkot, továbbra is aktívak, legfrissebb daluk, a Kalitka épp néhány hete jelent meg. TKYD egykor a Young Enemy formációban kezdte, hallható volt a Dreamerzben is, de manapság főleg szólóban nyomja.

Ezt a három dalt hallgasd meg tőlük: Ugyanúgy közr. TKYD, Játszunk, Jóember

Itt követheted a fellépésüket:

Végül pedig 22:00-kor következik Pixa, aki DJ-ként, producerként, MC-ként és dalszerzőként egyaránt ismert, együttműködött a hazai rapszcéna szinte összes kiemelkedő produkciójával (hogy mást ne mondjunk, a Hősökkel is), és neves kiadók szerződtetik. Az ő nevéhez olyan gigaslágerek kötődnek, mint a Fluor Tomival közös Mizu, a Kis Grofó-féle Bulibáró, de sok hazai tehetséggel kooperált az elmúlt években, és azt is megmutatta, mire képes önállóan. Legújabb dala a Zsozéatya közreműködésével készült Ki ez az Nber, amiből a Gopnik Hard Bass Remixet külön érdemes meghallgatni.

Ezt a három dalt hallgasd meg tőle: Apátok közr. ByeAlex, Paparazzi közr. Hero, After

Itt követheted a fellépését:

Kövessétek március 25-28. között az Absolut LIVE rAID-et a GameStar YouTube csatornáján, higgyétek el, jó lesz!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)