Absolut LIVE rAID - színpadon a Carson Coma és Sena Dagadu!

|

Ma este 18:00-kor, a Carson Coma koncertjével elstartol az Absolut LIVE rAID - kövessétek élőben!

Elérkezett a nap, amire már jó ideje készülünk: kezdetét veszi a GameStar online zenei fesztiválja, az Absolut LIVE rAID, méghozzá az utóbbi évek egyik legérdekesebb, legkülönlegesebb zenekarával, a Carson Comával, és hazánk egyik legkiválóbb énekesnőjével, Sena Dagaduval! Azt, hogy mit érdemes tudni róluk, már korábban összesítettük egy cikkben, és még van időtök, hogy belehallgassatok a dalaikba, mielőtt az OMC színpadára lépnek.

Ha úgy érzitek, felkészültetek, 18:00-tól várunk titeket a GameStar YouTube csatornáján, ahol először egy pre-show-val és egy kvízzel melegítünk, majd átadjuk a terepet a Carson Comának. A műsort az alábbi videó elindításával követhetitek, alatta pedig megtaláljátok a bannereket, amikre kattintva 2500 Ft-tal vagy 4000 Ft-tal támogathatjátok az együttest.

Őket 20:30-tól követi Sena Dagadu, de 20:00-tól egy újabb pre-show-val és kvízzel készülünk nektek. Ha őt néznétek, erre a videóra nyomjatok rá, és természetesen őt is támogathatjátok a bannerek valamelyikére kattintva.

A hét további programját alább láthatjátok:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)