Hirdetés

A Gyilkosság az Orient expresszent idézi a Chicken Police világában játszódó új játék

|

A Moses & Plato - Last Train to Clawville-ben egy olyan gyilkossági rejtélyt kell megoldanunk, amiben a főszereplő a legfőbb gyanúsított.

Hirdetés

A magyar The Wild Gentlemen egyre terebélyesebb univerzumot épít a World of Wildernessből, amelyet a legelső Chicken Police ismertetett meg a játékosokkal, azóta pedig már megjelent egy kávézómenedzselős spin-off (Zipp's Café), és készül a folytatás (Chicken Police: Into the HIVE! is). 

A második rész előtt azonban még elmerülhetünk egy röpke kaland erejéig ebben az állati világban, köszönhetően egy másik mellékszálnak: míg a Zipp's Café a kávézós-beszélgetős címekre hajazott (mint amilyen a Coffee Talk is), addig a most bejelentett Moses & Plato - Last Train to Clawville a krimik műfajában indul, láthatóan olyan klasszikusok előtt tisztelegve, mint Agatha Christie művei.

A Moses & Plato - Last Train to Clawville egy történetközpontú, point & click elemeket is tartalmazó kalandjáték lesz, ami nyomokban a kultikus Gyilkosság az Orient expresszenre hasonlít (amit nemrég a Microids próbált felfrissíteni). A sztori két különc nyomozóra, Mosesre és Platóra fókuszál, akik egy vad ügybe keverednek a Clawville Express nevű luxusvonat fedélzetén: a nagykövetet, akinek a védelme miatt ott vannak, megölik, az első számú gyanúsítottak pedig ők maguk. 

Hirdetés

Az idővel és a valódi gyilkossal versenyt futva kell nyomokat keresnünk, valamint állatokat kihallgatnunk és kikérdeznünk (összesen 12 utasra számíthatunk), és még azelőtt kell megoldanunk az ügyet, hogy a vonat elérné az utolsó állomást, máskülönben háború robbanhat ki. Itt is rendelkezésünkre áll majd egy hasonló funkció, mint Sherlock Holmes elmepalotája - ez a Mind Garden, ahol a dedukciós képességeinket tehetjük próbára. A fejlesztők szerint az idő sürgetése miatt többször is érdemes lesz nekifutni a játéknak, ugyanis mindig új titkokat, nézőpontokat fedezhetünk fel.

Nézzétek meg az első trailert, ami hangulatos kalandjátékot sejtet: 

A PC-re készülő Moses & Plato - Last Train to Clawville egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, a steames adatlapon csak annyi szerepel, hogy "hamarosan". Nektek bejön eddig?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)