Hirdetés

Cyberpunk stílusú multis FPS-en dolgozik egy magyar fejlesztő, ti is kipróbálhatjátok

|

Öt játszható pálya már elérhető a Cyberbornban. Mutatjuk, hol tölthetitek le a készülő magyar játékot.

Hirdetés

Csak tegnap startolt el új rovatunk, a Magyar játékok, és máris több lelkes hazai fejlesztő felkeresett bennünket, hogy számoljunk be készülő alkotásaikról. Ennek természetesen nagyon örülünk, és a jövőben is arra biztatunk benneteket, hogy bátran írjatok a magyarjatek@gamestar.hu címre ebben a témában. Első körben rögtön egy izgalmasnak tűnő, cyberpunk-stílusú multis lövöldét tudunk nektek mutatni. 

Hirdetés

Mürkl Márió egymaga dolgozik a Cyberborn néve futó multiplayer FPS-játékon, ami le sem tagadhatná, hogy masszívan a cyberpunk zsánerre épít. Jelenleg öt játszható pálya készült el (ebből kettő átdolgozott). A játékosok különböző karakterosztályok közül választhatnak, illetve bekerültek speciális képességek is. A korai verziót ti magatok is kipróbálhatjátok, ha ide kattintotok és letöltitek. 

Az alábbi galériában pedig néhány Cyberborn képet nézhettek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)