Hirdetés

Egy magyar fejlesztésű retro puzzle-platformer most a PS5-tulajokat célozza meg

|

Újabb platformra jelenik meg a Papp Szilárd által készített The Gravity Trickster.

Hirdetés

Akadnak itt olyanok, akik emlékeznek a PlayStation 1-es Kula Worldre, ami 1998-ban jelent meg? Az Egyesült Államokban Roll Away, Japánban KulaQuest címen debütált 3D-s puzzle-platformer lényege az volt, hogy egy kis golyót irányítva, a gravitációval játszadozva teljesíthettünk pályákat. 

Hasonló koncepcióra épül a The Gravity Trickster is, amelyet egyetlen ember, Papp Szilárd készített a szabadidejében. Egy kis robotot terelgetve dacolhatunk benne a gravitációval, teljesíthetünk észbontó kihívásokat, és gyűjthetünk mindenfélét (kulcsokat, érméket, kozmikus kockákat stb.). Az alkotás aprólékosan kidolgozott pályákkal és innovatív játékmechanizmusokkal állítja kihívás elé a játékosokat, de van benne No Stress mód is a felhőtlenebb élményért. 

Hirdetés

Az összesen 150 alap- és még 30 feloldható bónuszpályával, testreszabható kisrobottal (több mint 20 opciót oldhatunk fel hozzá) és sötét móddal rendelkező The Gravity Trickster idén júliusban jelent meg PlayStation 4-re, de ezzel még nem ért véget a pályafutása, ugyanis az alábbi hivatalos előzetes hirdeti, hogy december 22-én meg fog érkezni PlayStation 5-re is, az előrendelők pedig két nappal előbb belekezdhetnek a játékba. Íme egy kis kedvcsináló hozzá: 

A The Gravity Trickster ráadásul kihasználja a PlayStation 5-ben rejlő lehetőségeket, így pofásabb látványvilággal, a haptikus visszacsatolással és akár 120 fps-sel is játszhatjuk. Akinek megvan már a PS4-es verzió, az pedig ingyen frissíthet az új változatra. Ti ki fogjátok próbálni?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)