Hirdetés

Fejlessz játékot, ismerkedj más, magyar fejlesztőkkel a JFO Jam III keretében!

|

Izgalmas game jamet szervez a jatekfejlesztes.online(), amire akár te is nevezhetsz.

Hirdetés

Magyarország ugyan most épp nem videojátékos nagyhatalom, de számos hazai csapat dolgozik ígéretes saját projekteken, és aki játékfejlesztőként képzeli el a jövőjét, annak nem biztos, hogy mindenképp külföldön kell szerencsét próbálnia - nem csak azért, mert a home office abszolút működhet.

Játékot fejleszteni nem csak a pénzért érdemes, hanem szórakozásból, hobbiból is - ha szeretnéd összemérni tudásodat másokkal, vagy hazai fejlesztőkkel ismerkedni, a JFO Jam III kiváló alkalom lehet erre.

Hirdetés

A jatekfejlesztes.online() által harmadik alkalommal megszervezett game jam során adott témában kell majd játékot készíteni, de egyelőre titok, hogy ez mi lesz. 13 éves kor felett bárki nevezhet, 1-3 fős csapatokat várnak, és aki úgy érzi, társakra van szüksége, kérdéseket tenne fel vagy elakad valamivel, a Discord szerveren találhat segítséget. Az elkészült játéknak Windowson, Linuxon vagy böngészőből futnia kell, és mindenképp teljesen új projektet kell indítani, legfeljebb saját kódrészleteket vagy legálisan birtokolt kép- és hanganyagot lehet használni. 

Az első három helyezett választhat, hogy 60, 30 vagy 15 euró értékben Udemy kurzust vagy steames játékot szeretne-e. A jam 2022.06.25 12:00-kor kezdődik, és 2022.07.03. 12:00-ig tart.

Minden további fontos információ megtalálható a jatekfejlesztes.online() hivatalos oldalán

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)