Hirdetés

Folytatást kap a Chicken Police, az első trailer láttán már holnap játszanánk

|

A magyar The Wild Gentlemen bejelentette, hogy jön a Chicken Police: Into the HIVE!, amely a kedvenc karakterek mellett számos új arcot is felvonultat.

Hirdetés

Mindig jó érzés magyar projektekről írni, az pedig különösen, ha nemzetközi sikert elérő játékokról írhatunk. A 2020-ban megjelent állatos noir kaland, a Chicken Police ugyan nem hibátlan, de nagyszerű és felejthetetlen lett, nem véletlenül válogattuk be az év legjobb játékai közé, és listázta a Google Play is 2021 egyik legjobb mobiljátékáként

A Chicken Police-t készítő The Wild Gentlemen azóta bejelentette már a RetroSpace névre keresztelt különleges újdonságát, amelyet "lopakodós, űrhorroros, disco-punk, immersive sim típusú FPS"-ként írtak le, és a humort vegyítik benne a horrorral, azonban nem ez az egyetlen projekt készül náluk. 

Hirdetés

Mindig is reménykedtünk, hogy a csapat nem fogja elengedni a Csirkekopók kezét, és így is történt: bejelentették ugyanis, hogy készül a Chicken Police: Into the HIVE!, amelyben visszatér a legendás páros, Santino "Sonny" Featherland és Marty McChicken, és mélyebben elmerülnek Clawville-ben.

Az új rész - amelyet inkább különálló alkotásként kezelnek, mint a szó szoros értelmében vett második részként - története szerint miközben a társadalom lassan kezd összeomlani, a duó élete legnagyobb ügyét készül megoldani: útjuk a rovarok alvilágába vezet és arra kényszerülnek, hogy szembenézzenek a múltjuk legsötétebb részeivel. Akárcsak az elődben, itt is a point & click kalandjátékok és a visual novelek találkozását kapjuk majd noiros köntösben, a feladatunk pedig továbbra is a nyomok gyűjtése, gyanúsítottak kihallgatása és a kreatív problémamegoldás lesz, hogy leleplezzünk egy világrengető összeesküvést.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A fejlesztők ígérete szerint több mint 35 helyszínt látogathatunk meg, eközben pedig harmincnál is több, teljesen szinkronizált karakterrel találkozhatunk majd - a fő küldetés mellett pedig számos mellékmisszió, útvonal és felfedezhető dolog gondoskodik majd arról, hogy ne egyhamar szabaduljunk ebből az állati világból. Nézzétek meg az első kedvcsinálót, nagyon hangulatos lett: 

A Chicken Police: Into the HIVE! valamikor 2024-ben fog megjelenni PC-re (Steamen). Várós?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)