Hirdetés

Gameplay trailerrel és színes móddal erősít a Chicken Police: Into the HIVE!

|

A magyar The Wild Gentlemen még állatibb folytatást ígér.

Hirdetés

A 2020-ban megjelent állatos noir kaland, a Chicken Police az év egyik legjobbja volt, amely természetesen hibátlannak nem mondható, emlékezetesnek viszont annál inkább, amit a nemzetközi siker is aláhúz. A nyomozós játékot fejlesztő The Wild Gentlemen előbb még meglep minket a RetroSpace névre keresztelt újdonságával, amiben a humort vegyítik a horrorral, aztán jövőre visszatérnek a Csirkekopók, azaz Santino "Sonny" Featherland és Marty McChicken is.

Június végén derült ki ugyanis, hogy folytatódik a kalandjuk a Chicken Police: Into the HIVE! képében, amelynek során Clawville még több részét megismerhetjük: a tollas duó eddigi pályafutásuk legnagyobb ügyét készül megoldani a rovarok alvilágába alámerülve. 

Hirdetés

A feladatunk ismét a nyomok gyűjtése, gyanúsítottak és tanúk kihallgatása, valamint a kreatív problémamegoldás lesz, az ígéretek szerint 35 helyszínen fordulhatunk majd meg és harmincnál is több, teljesen szinkronizált karakterrel elegyedhetünk szóba. A fő szál felgöngyölítése mellett pedig lehetőségünk lesz mellékküldetéseket és egyéb lehetőségeket is felfedezni, méghozzá a játék legnagyobb újdonságának, a Technicolor módnak köszönhetően immáron színesben is. Természetesen aki abban a fejlesztők által megálmodott eredeti, noir stílusban szeretné átélni a történetet, az továbbra is megteheti zavartalanul. Íme egy kis ízelítő a játékmenetből: 

A Chicken Police: Into the HIVE! valamikor 2024-ben jelenik meg PC-re, de aki részt vesz az idei gamescomon, annak érdemes megkeresnie a srácok standját, mert kipróbálhatja a játékot. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)