Hirdetés

Ha eddig kimaradt a magyar Warhammer 40,000-es akció-RPG, most már érdemes beszerezned

|

A Definitive Edition képében a NeocoreGames kiadta a Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr legteljesebb kiadását.

Hirdetés

A NeocoreGames egyike azoknak a hazai fejlesztőcsapatoknak, amelyek világszerte ismertté tudtak válni, nem csak határon belül, hiszen a King Arthur- és a The Incredible Adventures of Van Helsing-játékok is népszerűnek bizonyultak. 2018-ban aztán egy olyan gigászi univerzumban alkothattak, mint amilyen a Warhammer, a Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr névre keresztelt akció-szerepjáték pedig kiemelkedett a széria játékai közül, nem véletlenül ajánlottuk a Diablo 4 kapcsán

Az öt évvel ezelőtti PC-s megjelenés óta a Martyrhoz megjelent számos DLC és egy kiegészítő is a Prophecy képében (és időközben megérkezett a játék PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re is), szóval sok minden történt, a Neocore pedig úgy ítélte meg, hogy érdemes felzárkóztatni a játékosokat egy minden korábbinál teljesebb kiadással. 

Hirdetés

A Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr Definitive Edition már elérhető PC-re, és az alapjáték mellett tartalmazza a Prophecy kiegészítőt, valamint minden eddigi DLC-t és plusz tartalmat (beleértve a tavalyi Sororitas Class csomagot, amivel többek között egy új játszható kaszt került be). 

A Definitive Edition kiadásának megünneplésére a Neocore komoly akcióval is készült a Steamen: 90 százalékkal olcsóbban lehet megvásárolni az alapjátékot és a teljes pakkot is: ha csak az előbbit húznánk be, akkor mindösszesen 5 eurót kell fizetnünk, a komplett kollekcióért pedig csak 9 eurót.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)