Hirdetés

Ígéretes RTS-t kapunk egy magyar fejlesztőcsapattól

|

A képek alapján a Five Nations meglehetősen hasonlít a StarCraft legelső részére.

Hirdetés

Manapság nem a valós idejű stratégiai alkotások örvendenek a legnagyobb népszerűségnek a játékfejlesztők körében, de azért még nincs teljesen elfelejtve ez a műfaj, hiszen készül már például az Age of Empires 4, de a viszonylag frissen megjelent Stronghold: Warlords is jó választás lehet az RTS-rajongók számára. Ami pedig felettébb szívderítő hír, egy újabb hazai stúdió próbálja ki magát hamarosan ezen a terepen, ráadásul nem is tűnik rossznak a projekt.

Hirdetés

A magyar székhelyű SilverForge csapatának tagjai igazi régi motorosok, így nem is túlságosan meglepő, hogy első játékuk, a Five Nations vérbeli RTS. A sci-fi témájú játék 56 különböző misszióból álló kampánnyal várja a stratégákat, ráadásul még szinkront is tartalmaz, ami valószínűleg sokat dob majd a hangulaton. Emellett elérhető lesz egy klasszikus skirmish mód is, amiben szabadon összemérhetjük erőnket az MI által irányított ellenfelekkel.

Játékmenetét tekintve tehát várhatóan tényleg a klasszikus RTS-eket idézi majd a Five Nations, és ha ez még nem volna elég, akkor bizony kapunk egy pályaszerkesztőt is, amivel összerakhatjuk saját csatatereinket. A tervek szerint a játék május 3-án érkezik meg a Steamre, tehát már nem is kell sokat várnunk arra, hogy belevethessük magunkat az űrbéli kalandokba.

Hogy tetszik? Kipróbáljátok majd ezt a hiánypótló alkotást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)