Hirdetés

Meggyőző előzetesen feszít a magyar fejlesztésű The Valiant

|

A történetbe és a játékmenetbe is bepillantást enged a budapesti Kite Games középkori stratégiai játékának trailere.

Hirdetés

Lezajlott a THQ Nordic 2022-es játékbemutatója, minek során nemcsak eddig gondosan titkolt fejlesztésekről hullott le a lepel, hanem több, már korábban beharangozott játékról is kiderültek új részletek, jellemzően egy-egy friss trailer kíséretében. Így járt a S.W.I.N.E. HD Remaster és a Sudden Strike 4 mögött álló Kite Games következő projektje, a The Valiant is.

A magyar csapat az ötödik keresztes háború (1217 - 1221) idején játszódó, fordulatokban bővelkedő, átvezetőkkel gazdagon megszórt kampányon túl változatos többjátékos módokkal igyekszik a középkori hadviselés iránt érdeklődést mutató gamerek kedvében járni. A sztori szerint a főhős azért indul a Szentföldre, hogy megfékezze árulóvá lett egykori fegyvertársát, aki egy nagy hatalmú ereklye megszerzésén fáradozik.

Hirdetés

Az első körben PC-re, később konzolokra is érkező, bázisépítés helyett taktikázásra fókuszáló The Valiant szavatosságát egyebek mellett, a választható és több irányba fejleszthető, ezáltal kísérletezésre ösztönző hőskarakterek, a New Game+ lehetősége, valamint a kooperatív és a kompetitív (1v1, illetve 2v2) játékmódok hivatottak garantálni. Ti adtok majd neki egy esélyt?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)