Hirdetés

Nem kell már sokat várnod erre az ígéretes magyar játékra

|

A NeocoreGames bejelentette a King Arthur: Legion IX megjelenési dátumát.

Hirdetés

Még februárban nyílt rá lehetőségünk egy stúdiólátogatás alkalmával, hogy a King Arthur: Knight's Tale konzolos verziója mellett kipróbáljuk a NeocoreGames soron következő újdonságát, a King Arthur: Legion IX címet viselő spin-offot is. Az önállóan futó alkotásban Sir Mordred helyett egy római hadvezér, a legendás 9. hispániai légió élén álló Gaius Julius Mento és kísérői felett vesszük át az irányítást, hogy az élők és a holtak világai között félúton fekvő Albionban újjáépítsük Nova Rómát.

Hasonlóképpen a Knight's Tale-hez, ezúttal is választanunk kell, hogy milyen vezetők akarunk lenni, és a holtak istenének, Orcusnak tetsző dolgokat viszünk végbe, vagy inkább Vestának, az otthon istennőjének igyekszünk a kedvében járni. Ennek függvényében az a kérdés is eldől, hogy milyen globális hatásokkal, dekrétumokkal és épületfejlesztésekkel jutalmazzák elkötelezettségünket.

Hirdetés

A már említett próbakör során arra jutottunk, hogy a történetmesélésre nagyobb hangsúlyt helyező, lineárisan strukturált spin-off kevesebb fejfájást okoz azoknak, akik nem lelik örömüket a birodalommenedzselésben, ugyanakkor továbbra is izgalmas, komoly kihívást nyújtó csatákkal kedveskedik a taktikai RPG-k híveinek. De nem muszáj már sokáig kizárólag a mi szavunkra hagyatkoznotok, mivel picivel több mint egy hónap múlva, május 9-én ti is lezsűrizhetitek a NeocoreGames alkotását.

Ekkor rajtol el ugyanis a Steamen a King Arthur: Legion IX (később konzolokra is megjelenik). Az örömteli fejleményt nemcsak a fenti trailer kiadásával ünnepelte meg a budapesti csapat, hanem egyúttal alaposan leakciózta a King Arthur: Knight's Tale-t, hogy aki még pótolná az elmaradását, jóval kisebb anyagi áldozatok árán tehesse meg. Április 8-áig 44,99 euró helyett 17,99 euró fejében kerülhet a gyűjteményünkbe, a DLC-k szintén 60 százalékkal olcsóbbak most.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)