Hirdetés

Remek magyar szinkronos előzetest kapott a Star Wars: Knights of the Old Republic Remake

|

Bastila Shan a videóban Kereki Anna hangján szólal meg.

Hirdetés

Korábban is mutattunk már nektek magyar szinkront kapott videojátékos előzeteseket (ez a The Witcher III anyag például kivételesen jól sikerült), most pedig egy újabb ilyen videót kapott szerkesztőségünk. 

A frissen alapított, "STAR WARS Magyarország" nevezetű YouTube-csatornára került fel a Star Wars: Knights of the Old Republic Remake első kedvcsinálójának honosított változata.

Hirdetés

A videóban Kereki Anna színésznő (Örök tél, Hétköznapi Trianon, Figyelj rám!) szólaltatja meg Bastila Shant. Nyilván ilyen formában sosem játszhatjuk majd a felújított KOTOR-t, de azért így is érdemes megnézni a videót, kifejezetten jól sikerült a trailer.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)