Hirdetés

Új előzetesen a magyar fejlesztésű Little Astronaut

|

Nagyjából jövő ilyenkor megjelenik a Steamen a Veloneer Games horrorisztikus logikai játéka, a Little Astronaut, amelyből most meg is nézhetünk egy rövid gameplay bemutatót.

Hirdetés

Mindig örömteli, amikor hazai fejlesztésekről adhatunk hírt, most pedig végre egy újabb jónak ígérkező alkotásról számolhatunk be, amely nem más, mint a Veloneer Gamesnél készülő Little Astronaut című logikai játék.

A játék története egy bázison játszódik a Mars felszínén, amellyel valamilyen titokzatos oknál fogva megszakadt a kapcsolat, így egy Peter Sky nevű asztronautát irányítva kell elutaznunk a vörös bolygóra, hogy megjavítsuk a bázis kommunikációs rendszerét, miközben lépésenként feltárjuk, hogy pontosan mi is történt a legénységgel.

Hirdetés

Míg maga a történet alapvetően a horrorból merít, a játékmenet elsősorban logikai feladványok megoldására összpontosít majd, ahol a kreativitásunkat kell majd jó időzítéssel párosítanunk, ugyanis előfordulhat, hogy úgy kell megoldanunk egy problémát, hogy közben fogy az oxigén.

A Little Astronaut megjelenése 2024. július 30-ára várható, ha pedig szeretnétek követni az új infókat vele kapcsolatban, akkor már hozzáadhatjátok a kívánságlistátokhoz a hivatalos Steam oldalon (ez azért is nagy segítség a srácoknak, mert a Steam algoritmusa előnyben részesíti azokat a játékokat, amelyeket sokan adnak hozzá a listájukhoz)

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)