Hirdetés

Új játékkal jelentkeznek a Chicken Police magyar fejlesztői, ez is ugyanabban a világban fog játszódni

|

A világ azonos, de a Zipp's Café játékmenete teljesen új lesz.

Hirdetés

Nagyjából egy hónap múlva, 2023. november 15-én fog megjelenni a magyar The Wild Gentlemen Studio következő játéka, ami ugyanabban az univerzumban játszódik, mint a 2020-as Chicken Police - Paint it Red! és a hamarosan érkező folytatás, vagyis a Chicken Police: Into the Hive!

Az új spin-off, ami a Zipp's Café címet kapta gyakorlatilag előjátékul szolgál a Chicken Police - Into the Hive! sztorijához, szóval bár a játékmenet új lesz, azért a kötelék így is szoros magához az egész franchise-hoz.

Hirdetés

Merthogy a játékmenet bizony most tényleg teljesen egyedi lesz, a Zipp's Café ugyanis egy "cosy" kávézómenedzselős szimulátorjáték, melyben egy kis kávéház útjának egyengetése lesz a feladatunk, és nagyjából pár óra alatt az egész kaland végére is lehet érni. Cserébe az ígéretek szerint nem is kell érte többe fizetni egy jó kávé áránál.

A Zipp's Café Steamen érhető el, ahogy fentebb is olvashattátok, november 15-ig kell várni rá.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)