Hirdetés

Űrlények által irányított rovarok ellen harcolhatsz ebben a magyar játékban

|

A Bugvasion TD a klasszikus tower defense játékokat keveri a Micro Machines világával.

Hirdetés

Emlékeztek még a Micro Machines játékautókra, és még inkább a hozzájuk kapcsolódó videojátékokra? Én személy szerint gyerekkorom tetemes részét töltöttem azzal, hogy megpróbáltam úgy kormányozni kis színes verdámat, hogy ne csússzak le vele az ebédlőasztalról. Nos, a Bugvasion TD nem a kisautók világát hozza vissza egy az egyben, viszont egy hasonló környezetben játszódik. 

A játék sztorija szerint bolygónkat űrlénytámadás érte, az idegenek pedig furmányos módon törnek az életünkre: átvették az irányítást a rovarok felett, és velük támadták meg otthonainkat. 

Hirdetés

A perspektíva lesz tehát nagyon hasonló ahhoz, mint amit a Micro Machines játékban láthattunk: a konyhában, a gyerekszobában vagy épp a pincében kell megharcolnunk a pókokkal és hangyákkal. A háború klasszikus tower defense szabályok szerint zajlik, az alábbi előzetes világosan bemutatja, pontosan miről is van szó.

A Bugvasion TD február 17-én jelenik meg Steamen PC-re - mármint a teljes verzió, nem kell bétával vagy demóval beérnetek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)