Hirdetés

0%-on áll a Netflix új vígjátéksorozata a Rotten Tomatoeson

|

A Nők a sitten nem igazán nyerte el a kritikusok tetszését, a közönség viszont most is más véleményen van.

Hirdetés

Az internetes adatbázisok újra és újra bizonyítják, hogy a kritikusok és a közönség értékelései bizony nem mindig találkoznak össze, és ezt csak a kiskorú olvasóink, no meg a jó ízlés érdekében fogalmaztuk meg ilyen finoman.  

Remek példa erre a Netflix nemrég bemutatott vígjátéksorozata, a Nők a sitten (Hard Cell), amely a Rotten Tomatoeson 0, azaz nulla százalékos értékelést kapott a hivatásos véleményalkotóktól, míg a nézők körében egész jónak mondható 82%-os tetszési indexet hozott össze. Az utóbbi itt azt jelenti, hogy a szavazók 82%-a értékelte 3,5 vagy több csillagra.

Hirdetés

A The Office-ban is feltűnt Catherine Tate által tető alá hozott széria cselekménye egy képzeletbeli női börtönben bonyolódik, és a brit komika kelti életre mind a 6 főszereplőjét. A kritikák alapján pedig leginkább ez árthatott az értékeléseinek, a Decider legalábbis azt írja, hogy Tate "mellékshow-ja" elvonja a figyelmet az egész vicces alapsztoriról, és az Evening Standard szerint sincs gond az alapokkal.

Nem árt azonban megjegyezni, hogy a cikkünk írásakor is 0%-on álló kritikusi verdikt mindössze 8 vélemény alapján született, míg a 82%-os nézői indexet 49 ember hozta össze. A Nők a sitten 0%-os Tomatometerét tovább árnyalja, hogy az IMDb-n 739 szavazat után 6.2/10 ponton áll, ami ugyan nem túl izmos, de ezzel még a hírhedt Álom.net 1.3-as pontszámától is messze van, nemhogy a zérótól.  Ha pedig a Metacriticen nézünk szét, ott 38 pontos kritikai értékelést találunk, szemben az 5,5/10-es közönségszavazattal.  

Mivel mi még nem láttuk, ezért nem is döntenénk el, hogy a Rotten Tomatoes által listázott kritikáknak, vagy a nézőknek van-e igazuk, de aki maga járna utána, bármikor nekieshet a Netflixen a 6 részes nyitó évadnak.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)