Hirdetés

Kedvenc filmjeink még soha nem voltak ilyen cukik

|

Egy művész úgy gondolta, sokkal jobb lenne, ha az Alien, a Majmok bolygója vagy Kill Bill filmek emlékezetes, gyakran halálos végkimenetelű jeleneteit cukin rajzolná meg. Tényleg sokkal jobb lett.

Hirdetés

Amikor az Alien filmekre, a Kill Billre vagy például az Anchormanre (ami magyarul A híres Ron Burgundy legendája, okkal nem ez az elterjedt cím) gondolunk, nem kimondottan az ugrik be, hogy milyen jó lenne ezkt razfilmesítve viszontlátni úgy, hogy mindenki mosolyog.

Szerencsére itt van Truck Torrence, művésznevén 100% Soft, akinek legújabb kiállítását legendás filmek tömeges jelenetei inspirálták. A fentiek mellett például a Carrie, a Majmok bolygója és az Elveszett frigyláda fosztogatói is megjelennek, ez utóbbi ráadásul gifként. Néhányat alább láthattok, a többit a fent linkelt honlapon. Vannak egész érdekes variációk is, feltétlenül kattintsatok át, és nézzétek meg a blogot is, ahonnan kaphattok egy kis segítséget, ha esetleg valamelyikről nem átnátok azonnal, hogy mit ábrázol.

Ki az, aki mindet első pillantásra felismerte?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)