Hirdetés

18 hónap börtönbüntetést kaphat Alec Baldwin

|

Megtörtént a vádemelés, mind ő, mind a Rust fegyverekért felelős szakértője börtönbe kerülhet a forgatáson történt haláleset miatt.

Hirdetés

2021 októberében, a Rust című film forgatásán Alec Baldwin kezében elsült egy éles lőszerrel töltött kellékfegyver, halálosan megsebesítve Halyna Hutchins vezető operatőrt. A szakértői vizsgálat szerint ez csak úgy történhetett meg, hogy állításával szemben Baldwin meghúzta a ravaszt, így gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolták meg mind őt, mind a fegyverekért felelős szakértőt, Hannah Gutierrez-Reedet.

Bár Baldwin az áldozat családjával tavaly októberben megegyezett, és a Rust forgatása is folytatódhatott, az Associated Press beszámolója szerint a Santa Fe-i kerületi ügyész, Mary Carmack-Altwies 18 hónap börtönt és 5000 dolláros pénzbírságot szabott ki kettejükre, mivel úgy látta, elegendő bizonyíték van az eljárás elindításához.

Hirdetés

Arról, hogy a stábtagoknak börtönbe kell-e vonulnia, esküdtszék fog dönteni január során. Bár a rendező Joel Souza is megsérült, mivel a Hutchins testén áthaladó lövedék az ő vállát is eltalálta, ő már fel is épült, ennek kapcsán nem emeltek vádat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)