Hirdetés

Az év összes filmje 4 percbe sűrítve

|

Idén nemcsak a videojátékok, hanem a filmek is elképesztően széles skálán mozogtak, a nagy csalódásoktól az állva tapsolós mozikon át szinte mindenhez volt szerencsénk.

Hirdetés

Az elmúlt években elképesztő mennyiségű filmet hagytam ki, aminek az okát én magam sem tudnám megmondani. Ez a videó most rávilágított, hogy még annál is többet, mint eredetileg gondoltam.

A We Got This Covered csapata most egy alig négy perces videóban gyűjtötte össze az év filmjeit, külön rendszerezve az animációs filmeket, a vígjátékokat, a drámákat, a horrorfilmeket és az akciódús alkotásokat. Van itt minden a Suicide Squadtól a Szellemirtókon át a Deadpoolon keresztül egészen a Snowdenig, érdemes vetni rá egy pillantást, hátha felbukkan valami, amit meg akartatok nézni, de végül kimaradt.

Ti mindent láttatok amit akartatok, vagy lesz mit pótolni az ünnepek alatt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)