Hirdetés

Ha Van Damme kamionon spárgázik, akkor Channing Tatum is

|

Egy videó, amin azt láthatjuk, hogy Channing Tatum Van Damme legendás hajlékonyságát szeretné utánozni - muszáj látni.

Hirdetés

Phil Lord és Chris Miller rendezők jelenleg is forgatják a 2012-es év egyik kellemes vígjátékának folytatását, a 22 Jump Street-et, amelynek forgatásán az egyik főszereplő, Channing Tatum igyekezett leutánozni Jean-Claude Van Damme egyik új reklámját - meglehetősen vicces módon. Hogy nevetni tudjunk rajta, ahhoz előbb azonban ismernünk kell azt, amit parodizál. De tényleg, van, aki még nem látta a kamionos harcművészt?

A múlt héten kezdett el futótűz módjára terjedni egy Volvo reklám, amelyben Jean-Claude Van Damme két kamionon egyensúlyozva mutat nekünk egy spárgát, mindezt úgy, hogy a kamionok szépen lassan távolodnak egymástól. A videó állítólag semmilyen számítógépes trükköt nem tartalmaz, egyszerűen csak egy biztonsági kötél óvta a színészt attól, hogy le ne essen. Íme a jelenet:

Nem titkoltan poénosra véve a figurát, ezt próbálta meg Channing Tatum lemásolni a 22 Jump Street forgatásán:

Ehhez mi nem tudunk mit hozzáfűzni, ti jöttök!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)