Hirdetés

24: Legacy - traileren a kőkemény új főhős

|

A februárban a képernyőkre kerülő 24: Legacy kapcsán egy új előzetessel örvendeztetett meg a Fox, amiből kiderül, hogy akcióból nem lesz hiány Jack Bauer nélkül sem.

Hirdetés

A 24: Legacy első trailere sem volt éppen unalmas, a legújabb kedvcsináló pedig ismét bizonyítja, hogy az új főhős, Eric Carter sem fog unatkozni. Az első évad érdekes alaphelyzetét felvezető videóból kiderül, hogy már a reggele is lövöldözéssel, robbanásokkal és üldözésekkel kezdődik majd.

A sztori szerint egyébként Carter az amerikai hadsereg veteránja, aki otthon elvileg nyugodtan élvezhetné a közel-keleti terroristák elleni sikeres akció utáni pihenőjét. Csakhogy a rosszfiúk rajta kívül mindenkit elintéznek az egységéből, így Carter a korábbi évadokból ismert CTU-val dolgozik majd össze, hogy elhárítsa a lehetséges újabb támadások veszélyét a 24: Legacy első évadában. Hogy mennyire sikerül izgalmasra a nyitány, az februárban derül ki, az amerikai premier ugyanis 5-én este, a Super Bowl után esedékes.

Bár nem sokan szavaztatok a sorozatra, de azért megkérdezem: ti várjátok már a 24 visszatérését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)