Hirdetés

Ilyen lesz az indiai 24 sorozat

|

Hogyan lesz Omar Hassanból Jack Bauer? Ki akarja megölni 24 óra alatt az indiai elnököt? Egyáltalán hogy történhetett meg ez? Kattintás után kiderül.

Hirdetés

Tudtuk már korábban is, hogy Jack Bauer visszatér, lesz megint 24 sorozat, de most nem erről van szó. Valami sokkal érdekesebb történt.

India ugyanis megvásárolta a 24 feldolgozásának jogait és októberben el is kezdik sugározni. Rensil D'Silva írja a helyi igényekhez igazított történetet, Abhinay Deo rendezi a szériát, de aki nekünk is mond valamit a kapcsolódó nevek közül, az Anil Kapoor - az indiai Jack Bauer személyesen, aki egyébként az amerikai sorozat nyolcadik évadjában a képzeletbeli Kamisztán elnökét, Omar Hassant játszotta 2010-ben. Mozirajongók egyébként a Gettómilliomosban és a Mission: Impossible – Ghost Protocolban is láthatták, de kétségtelenül ez lesz élete fő műve. Elvégre Jack Bauernek lenni csúcsdísz az élet karácsonyfáján.



Nektek hogy tetszik az indiai 24?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)