Hirdetés

25 éves a Star Wars: Baljós árnyak, vissza is kerül a mozikba

|

A számozás szerint első Star Wars mozi most visszatér, hogy tegyen egy tiszteletkört 25. évfordulójának alkalmából.

Hirdetés

A legutóbbi Empire Magazine a Star Wars franchise-t rakta a reflektorfénybe. Ahelyett, hogy a jövőről, vagy az épp aktívan készülő sorozatokról szólt volna, a vezércikk a múltat idézte fel. Az előzménytrilógia nyitánya kifejezetten nagy figyelmet kapott, hiszen a Star Wars I. rész - Baljós árnyak idén ünnepli 25. születésnapját. A kronológiailag első film 1999 májusában került a mozikba, és az azóta eltelt évek sokat puhítottak a megtépázott klasszikus fogadtatásán.

Amikor kiderült, hogy A Jedi visszatér 1983-as premierje után 16 évvel egy új Star Wars kaland indul, maximumra pörgött az izgalom. A kis 8 éves fejemmel én is felfogtam, hogy hirtelen mekkora izgalom lett a széria körül: mindenki a Baljós árnyakról beszélt. A gond csak az volt, hogy a film teljesen mást hozott, mint amire az idősebb rajongók számítottak.

Ettől függetlenül volt mit értékelni a produkcióban, és a premierje óta eltelt 25 évben a mémek és az idő sokkal szórakoztatóbbá tették az egyébként meglehetősen lomha sci-fi katyvaszt. A Disney a tekintélyes évforduló okán vissza is küldi a filmet a mozikba: 2024. május 3-tól újra megtekinthető lesz a Baljós árnyak a válogatott termekben.

Hirdetés

Az alkalom örömére még egy új posztert is kaptunk Matt Ferguson művész munkájának köszönhetően.

Ugyan a Star Wars jövője nagyon lassan akar beindulni, de a Disney nem mondott még le a messzi-messzi galaxisról. Hamarosan új filmek és sorozatok érkeznek, addig pedig ott a Disney+ és a moziterem, hogy újra és újra elmerülhessünk kedvenc történeteinkbe.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)