Hirdetés

25 éves lett a Cartoon Network egyik legőrültebb rajzfilmsorozata

|

Bizony, ennyire gyorsan rohan az idő, két és fél évtizede volt a premier.

Hirdetés

Nemrég két cikkben (és videóban) is összeszedtük, hogy melyek voltak azok az elborult rajzfilmsorozatok, amik még anno a mi gyerekkorunkat aranyozták be, jó pár évvel ezelőtt. Igazi csodák születtek ezekben az időkben, az viszont egészen sokkoló lehet, ha az ember belegondolt, tulajdonképpen hány év is telt el ezen animációs szériák bemutatója óta. 

A Cartoon Network pedig nemrég volt olyan kedves, és emlékeztetett mindenkit az idő könyörtelen múlására, ugyanis arról posztoltak, hogy az Ed, Edd és Eddy című sorozatot anno 25 esztendővel ezelőtt mutatták be először.

Hirdetés

A kerek évforduló megünneplésére ráadásul előkotortak egy szintén 25 éves tévéreklámot is, csak hogy még teljesebb legyen a nosztalgikus élmény. 

Az Ed, Edd és Eddy a fentebb említett ajánlónk második részében szerepelt, a kapcsolódó videót itt tudjátok megnézni:

A kérdés természetesen adott: ti anno néztétek az Ed, Edd és Eddy című sorozatot?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)