Hirdetés

3 órás bővített verziót szeretne a Harry Potter és a bölcsek köve rendezője

|

Chris Columbus is rákapott a rendezői verziók ízére, szeretné, ha megjelenhetne az első Harry Potter mozi bővített változata.

Hirdetés

Immár 20 éves a Harry Potter és a bölcsek köve, a széria első filmje, ennek örömére pedig hamarosan újra összeáll a Harry Potter-filmek stábja az HBO Maxen. Chris Columbus, az első két Potter mozi rendezője is ott lesz ezen a találkán, viszont a jelek szerint ő ennél jóval többre vágyna.

Columbus ugyanis nemrég a Harry Potter és a bölcsek köve eddig még sosem publikált, mintegy háromórás rendezői verziójáról mesélt nemrég.

Hirdetés

Alapvetően sem tekinthető rövid filmnek a Harry Potter és a bölcsek köve, hiszen a mozikban látott és lemezes formában is megjelent változat 152 perces volt. Columbus viszont elárulta, létezik egy olyan vágás is a filmből, ami 172 perc hosszú, vagyis 8 perc híján 3 órás. Ez a rendezői kiadás anno tesztvetítéseket is kapott Chicagóban, és bár a gyerekek elvileg imádták, a szülők úgy vélték, hogy ez a játékidő már túl sok lesz. Így végül 20 percet töröltek a filmből.

A #ReleaseTheSnyderCut után sok rendező gondolta úgy, hogy saját filmjeik megérdemelnének egy bővített újrakiadást, David Ayer is ezzel az ötlettel állt elő az Öngyilkos osztag kapcsán. Chris Columbus is valami ilyesmire vágyik most. A 20 percnyi törölt anyagban bukkant fel egyébként a Hóborc nevű kísértet is, szóval ha a Warner beadná a derekát, és megjelenhetne a kibővített első Potter mozi, akkor végre ő is bemutatkozhatna annyi év után. A stúdió jelenleg nem tervez ilyesmit, de a nézői nyomás sok mindenre képes lehet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)