Hirdetés

4K-s Titanickal és Star Wars sorozattal újít a Disney+ februárban

|

A Disney streamingszolgáltatása most a szokásosnál kevesebb tartalommal készül.

Hirdetés

A Disney+ már január elején ízelítőt adott belőle, hogy milyen filmekkel és sorozatokkal készül 2024-re: akadnak közöttük Star Wars- és Marvel-produkciók is, közkedvelt szériák folytatásai (mint A mackó és az Üdv Wrexhamben!), valamint teljesen új projektek is (lásd A sógunt). 

Januárban már meg is érkeztek az első néznivalók, azonban az előfizetőknek a filmek tekintetében be kellett érniük két alkotással (Az alkotó, Az ékszertolvaj), és a sorozatok száma sem érte el a tizet (köztük volt az új Marvel-show, az Echo és A Simpson család 35. évadának új részei is). 

Hirdetés

A februári felhozatal sem ígérkezik túlságosan masszívnak, de azért lesz egy-két érdekesség. A legnagyobb újdonság egyértelműen a Star Wars: Rossz Osztag harmadik szezonjának elrajtolása, de valószínűleg sokan fognak örülni a Family Guy 22. és a Bob Burgerfalodája 14. évadának is. A teljesen új, eredeti koncepciókat keresők is megtalálhatják a számításikat például A sógun képében, amely James Clavell regényének adaptációja és 1600-ban, Japánban játszódik. 

Érdemes lesz odafigyelni a Suncoast című filmre is: a félig önéletrajzi ihletésű történet középpontjában egy tinédzser (Nico Parker) áll, aki - miközben bátyját ápolja anyjával (Laura Linney) együtt - barátságot köt egy jelentős orvosi ügy ellen tiltakozó aktivitástával (Woody Harrelson). Februárban elvileg a Marvelek is fel fog kerülni a platformra, de a magyar közlemény nem említette. 

Disney+ februári újdonságok:

Filmek:

  • Február 2. Titanic 4K-ban
  • Február 2. PixarSparkShorts: Self
  • Február 9. Suncoast
  • Február 16. Cypher: A rap titkos kódja

Sorozatok:

  • Február 21. Family Guy 22. évad (hetente új rész)
  • Február 21. Bob Burgerfalodája 14. évad (hetente új rész)
  • Február 21. Star Wars: Rossz Osztag 3. évad (1 résszel indul, majd hetente új rész)
  • Február 27. A sógun (2 résszel indul, majd hetente új rész)

A Disney+ egyúttal - a szerelmesek ünnepének közeledtével - felhívta a figyelmet a Valentin-napi gyűjteményére, amelynek keretében olyan romantikus filmek tekinthetőek meg, mint a Micsoda nő!, az 500 nap nyár, a Papírvárosok, a West Side Story, valamint A Szépség és a Szörnyeteg. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)