Hirdetés

A 2099-es Pókember saját élőszereplős sorozatot kaphat a Disney+-on

|

Nagyon fontos a feltételes mód, mivel egyelőre csak egy kósza pletykáról van szó. Mi mindenesetre nagyon örülnénk, ha tényleg összejönne a 2099-es Pókember saját sorozata.

Hirdetés

Mikey Sutton viszonylag megbízható forrásnak számít, ha filmes pletykákról van szó, elvégre a hivatalos bejelentések előtt beszámolt a Disney-Fox felvásárlásról, vagy épp Benedict Cumberbatch szerepeltetéséről is, mint Doktor Strange. Mindenesetre így is nagyon fontos, hogy kezeljük megfelelően az általa most megszellőztetett infókat, ezek nem többek egyelőre, mint pletykák. Annak viszont kifejezetten izgalmasak.

Hirdetés

Sutton szerint ugyanis jelenleg javában folynak a tárgyalások a Sony és a Marvel között, készíteni akarnak egy élőszereplős Spider-Man 2099 sorozatot, ami a Disney+ streamingplatformon debütálna. A 2099-es Pókember a hálószövő egyik legnépszerűbb alternatív univerzumos változata, akit 1992 óta ismernek a képregényrajongók. A civilben a Miguel O'Hara névre hallgató hős egy kivételesen tehetséges genetikus, aki a jövő New Yorkjában, Nueva Yorkban él a 2099-es évben. O'Harának sikerül reprodukálni az eredeti Pókember képességeit, majd a város védelmezőjévé válik. Az elmúlt évtizedekben sok közös kalandba keveredett már magával Peter Parkerrel is, elvégre a Marvel képregényeiben nagyjából olyan egyszerű az univerzumok közötti átjárás, mint átkelni a zebrán. 

Most Mikey Sutton azt állítja, hogy telefonon kapta meg a friss infót, miszerint élőszereplős Spider-Man 2099 készülhet a Disney+-ra. Egyelőre nagyon keveset tud a még formálódó projektről, de azt mondta, hogy olyan forrásból szerezte értesüléseit, ami korábban mindig megbízhatónak bizonyult. Ígérete szerint igyekszik mélyre ásni magát az ügyben, és egyből jelentkezni fog, amint kideríti a részleteket. Kíváncsian várjuk, hiszen a Marvel füzeteiben Miguel O'Hara egy remek karakter, nagyon jó lenne őt látni az MCU sorozataiban is. 

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)