Hirdetés

Ilyen lesz Neil Patrick Harris gonosztevőként

|

Végre bemutatkozott az Így jártam anyátokkal sztárjának karaktere is A balszerencse áradása jövőre induló sorozat-feldolgozásának legújabb kedvcsinálójában.

Hirdetés

Nagyjából egy hónapja már láthattunk egy kis teasert A balszerencse áradása kapcsán, de akkor még csak a regények fiktív szerzőjével, Lemony Snicket-tel találkozhattunk. A Netflix-sorozat kapcsán kiadott legújabb videón azonban végre  bemutatkoznak a főszereplők is.

Így a Baudelaire-árvák mellett pedig végre Olaf grófot is megláthattuk, akiről egy ideje már tudjuk, hogy a januári pletykáknak megfelelően Neil Patrick Harris alakítja majd. A sztori nem változik, Olaf gróf továbbra is a gonosz gyám marad, aki a Baudelaire-gyerekek szüleinek vagyonát próbálja megszerezni, eközben pedig több balesetet is megrendez, hogy eltüntesse az útból az árvákat. A Netflixnél ráadásul a címhez méltó napot találtak a bemutatónak is, a teljes sorozatot ugyanis jövő januárban, méghozzá péntek 13-ától nézhetik majd meg az amerikai előfizetők.

Nektek hogy tetszett az előzetes?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)