Hirdetés

A Barbie-film Kenjének legendás dalát alkotta újra Pete Davidson az SNL-ben

|

Igazi Barbie-csemegével ajándékozta meg a nézőket a Saturday Night Live visszatérő sztárja.

Hirdetés

Nem kevés Saturday Night Live-rajongó szomorodott el akkor, amikor kiderült, hogy 18 év után Pete Davidson távozik a műsor állandó stábjából. A jelek szerint azonban azért nem ment vészesen messze az SNL-től, hiszen múlt szombaton meghívott műsorvezetőként tért vissza, és persze szerepet is vállalt egy halom mókás jelenetben. 

Davidsonhoz SNL-es korszaka alatt hozzátartoztak a különféle remek zenés paródiák is, és most is visszatért ehhez a vonalhoz: I'm Just Pete címmel összedobta a Barbie-filmen is hallott Im' Just Ken nótát.

Hirdetés

A dal pedig pontosan olyan lett, mint amire számítani lehetett: végtelenül önironikus, nem maradtak ki Davidson a bulvársajtóban akkora port kavart "hódításai", de függőségei és mentális betegségei sem. 

A végeredményt itt tudjátok megnézni:

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)