Hirdetés

A Batman írója dolgozhat a legújabb Trónok harca spin-off sorozaton

|

Azon a szérián, amit már nagyon hosszú ideje várnak a Trónok harca-rajongók.

Hirdetés

Mattson Tomlin még csak 33 éves, de már olyan címek mellett szerepel a neve íróként, mint a 2022-es Batman mozi, ahol még csak kisebb feladatokat kapott, a folytatás, vagyis a 2025-re várt The Batman Part II esetében viszont már ő a társíró Matt Reevesszel együtt, a jövőben pedig olyan filmeken fog dolgozni, mint a Mega Man, a BRZRKR, vagy a Memetic, illetve sorozatos fronton olyan szériákon, mint a Terminator: The Anime Series vagy a Fear Agent. Sőt, a legújabb hírek szerint még a Trónok harca világához is köze lesz.

The Hollywood Reporter ugyanis arról számolt be, hogy Tomlin fogja írni annak az új HBO-féle Trónok harca előzménysorozatnak a forgatókönyvét, ami az alapszériánál és a Sárkányok házánál is messzebb repít vissza minket az időben, egészen konkrétan Aegon Targaryen hódításáról fog mesélni ez a spin-off.

Hirdetés

Aegon ugyebár a hivatalos lore szerint sárkányháton szépen bemasírozott Westerosra, ahol a hét királyság közül hatot viszonylag rövid idő, mindösszesen két esztendő alatt el is foglalt. Ezt követően alapította meg Királyvárat és készíttette el az ikonikus Vastrónt is. Jelenleg nem tudni ennél többet a készülő sorozatról, mindenesetre korábban a rajongók egy ideig erősen kampányoltak azért, hogy ha valaha megjelenik egy sorozatban Aegon, akkor mindenképpen Henry Cavill játssza majd el őt. Ki tudja, talán most az ő imáik is meghallgatásra találnak.

Persze tudva azt, hogy végül mi lett a sorsa a korábban hatalmas elánnal tervezett Trónok harca spin-offok egy részének, egyelőre még ne vegyünk mérget arra, hogy ez a sorozat egyszer tényleg el is fog készülni, de már csak témájának okán is biztosan sokan lennének, akik szívesen megnéznék a szériát. Kíváncsian várjuk, milyen fejleményekről tudunk majd beszámolni a jövőben.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)