Hirdetés

A Batman kivágott jelenetében láthatjuk Jokert, amint a szuperhőssel beszélget

|

Az új Batman filmből kimaradt az a jelenet, amit most a YouTube-on tett közzé a Warner Bros.

Hirdetés

Április 19-étől azok is megnézhetik a Robert Pattinson főszereplésével készült, nagy sikert aratott Batman filmet, akik nem látogatják a mozikat, ugyanis 45 nappal a premiert követően elérhetővé válik az HBO Max kínálatában. A nagy felhajtást meglovagolva a készítők kitaláltak egy játékot, a rajongók pedig sikerrel megoldották Rébusz feladványát.

A stáblistás jelenetben felbukkanó rataalada.com weboldal megváltozott, és három újabb rejtvény mellett megmutatta a Batman egyik kivágott jelenetét, amiben a főszereplő Jokerrel beszélget az Arkham elmegyógyintézetben.

Hirdetés

A Barry Keoghan által alakított Joker feltűnt a filmben, de ott nem volt nyilvánvaló, hogy honnan tud Rébusz ténykedéseiről, miközben mindvégig az Arkhamban üldögélt. Az alábbi, törölt jelenet választ ad erre - ebben Batman nemezise segítségét kéri Rébusz üzeneteinek megfejtésében. Nézzétek meg, mennyire jár sikerrel:

A Batman több mint 600 millió dolláros bevételt termelt, könnyen elképzelhető, hogy folytatást is kap, de ezt még nem erősítették meg. Viszont legalább Pingvint láthatjuk egy sorozatban, Colin Farrell megformálásában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)