Hirdetés

A Birodalom és a Lázadók együtt dolgoznak egy Disney parkon

|

A Star Wars univerzumának két frakciója évtizedek óta írtja egymást, és most mégis együtt dolgoznak egy nemes cél érdekében. A rajongók pénztárcája pedig elkezd szélesre nyílni.

Hirdetés

Mi nemesebb cél lehetne annál, minthogy gyerekek (és a "gyerekkel jöttem" kifogást használó felnőttek) egy Star Wars parkban szórakozhassanak? A Disney már elkezdte a munkálatokat a legfrissebb parkján, és az Első Rend és az Ellenállás is örömmel besegít az építkezésben.

Azért bármennyire félelmetesek is, valljuk be, hogy egy lépegető azért nem jön rosszul egy építkezésen, ugyanakkor BB-8 és R2D2 hathatós segítsége is jól jön a tervrajzok értelmezéséhez. Majd jól megmutatják, hogy hova építsék Luke Skywalker szobrát (mondjuk ezt én is megtudom mondani: háttal a közönségnek, és mindenképpen bámuljon egy követ). Az építkezés helyszínét most ti is bejárhatjátok virtuálisan:

Mondjuk csak azt nem értem, hogy Kylo Ren-t miért nem hívták meg. Simán megemelné a dolgokat, nem kellene oda markoló, persze vélhetően dühkezelési gondjaiból még komoly balesetek is lehetnek.

Bárhogy is, az ötletes teaser jól mutatja, hogy a Disney komolyan veszi a Star Wars park kialakítását, bízunk benne, hogy nem csak a marketing lesz ütős, hanem a végeredmény is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)