Hirdetés

A Black Adam legelejébe nézhettünk bele az új teasernek hála

|

A DC FanDome 2021 egy felvillanyozó betekintéssel indított a Black Adam film munkálataiba, és egy kis ízelítőt is láthattunk a projektből.

Hirdetés

Dwayne Johnson szerelemprojektje nyitotta az idei DC partit. A Black Adam egy egészen másfajta képregényfilm lesz, mint amit eddig a DC-től láthattunk, de ha a stáb legalább annyi lelkesedést tol bele a projektbe, mint a főszereplő, akkor ez lehet az egyik legjobb képregényfilm valaha.

A DC FanDome 2021 mindjárt azzal nyitott, hogy a Doctor Fate-et játszó Pierce Brosnan köszöntött bennünket, és körbevezetett minket a film egyik díszletében.

Hirdetés

Egy pillanatig azt hittük, hogy a kulisszákmögötti körtúra lesz minden, amit kapunk a Black Adamből, de aztán jött Dwayne és megmentette a lelkünket. A The Rock egy kisebb darabkát hozott a film egyik korai jelenetéből, kicsit több ez, mint egy sima filmklip, kicsit kurtább, mint egy teaser, de legalább nézhető.

A fentiek után csak még jobban várjuk, hogy többet láthassunk a filmből, de mivel a csapat most vágott bele az utómunkáknak, így valószínűleg egy darabig be kell érnünk a fenti klippel.

A Black Adam premierje 2022. július 29-én lesz esedékes.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)