Hirdetés

A Bohém rapszódia producere filmet készít Michael Jacksonról is

|

A világhírű énekesről szóló projekt a Lionsgate teljes támogatását élvezi.

Hirdetés

A Queen rajongói egy emberként várták a legendás zenekarról és annak ikonikus frontemberéről, Freddie Mercury-ről készült zenés filmet, azonban a Bohém rapszódia kapott hideget-meleget rajongóktól és a kritikusoktól egyaránt. Abban azért a legtöbben egyetértettek, hogy a Queen frontemberét életre keltő Rami Malek együtt élt és lélegzett a szereppel, és egy ideig úgy tűnt, hogy a készítők is egyetértenek vele, hogy a lehető legjobb pillanatban ért véget Mercury története, azonban tavaly már azt nyilatkozta Brian May, a Queen gitárosa, hogy lát esélyt a folytatásra

Hirdetés

Hogy a Bohém rapszódia 2-vel mi a helyzet, azt nem tudni, az viszont egyre biztosabbá válik, hogy a 2009-ben elhunyt popikon, Michael Jackson életéről és munkásságáról is film készülhet. Két éve már végigfutott az interneten a hír, hogy az ismert producer, Graham King (A tégla, Tolvajok városa, Tomb Raider) megszerezhette a jogokat, most pedig helyzetjelentést kaptunk a projektről.

Mint kiderült, King továbbra sem mondott le a tervéről, a Michael Jackson film felett pedig immáron a Lionsgate bábáskodik, míg a popsztár hagyatékának gondozói producerként veszik ki a részüket a produkcióból, és egyúttal biztosítják a hozzáférést énekes teljes életművéhez. A forgatókönyvet az Oscar-díjra jelölt John Logan (Gladiátor, Az utolsó szamuráj, Skyfall) jegyzi, aki korábban olyan filmeken dolgozott együtt Kinggel, mint az Aviátor. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A Bohém rapszódiát számos kritika érte amiatt, hogy elhallgatta vagy tompította Mercury életének egyes részeit, és mint azt tudjuk - ha másból nem, a Neverland elhagyása című dokumentumfilmből -, Michael Jackson esetében is vannak vitatott pontok és botrányok. A készítők elvileg nem szeretnék elferdíteni a popsztár életét, de még nem tiszta, hogy oldják meg a kényes részeket. 

Szerintetek kinek kellene eljátszania Michael Jacksont?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)