Hirdetés

A bolygó neve: Halál - újra a mozikban

|

A klasszikus Alien sikerét követően James Cameron kultikus folytatása, A bolygó neve: Halál is visszatér limitáltan a mozivásznakra, ráadásul a rendezői változatot kapjuk.

Hirdetés

Tavaly szeptemberben több mint tízezer néző váltott jegyet a limitált ideig vetített klasszikus Alienre országszerte, ezzel elérve azt, hogy a sorozat következő része, A bolygó neve: Halál is visszatérjen a hazai mozivásznakra. 

James Cameron kultfilmjének rendezői változatát január 15-től egy limitált vetítéssorozat erejéig láthatják a rajongók, Budapesten elsősorban a Corvin-moziban, de országszerte több városban (Szeged, Gyöngyös, Cegléd, Nyíregyháza, Miskolc, Szentendre, Pécs, Debrecen, Szolnok, Jászberény, Pápa, Szombathely, Celldömölk, Szentgotthárd, Eger) is. A standard kiadásnál húsz perccel hosszabb (154 perces) és így számos jelenettel gazdagabb akciódús verzió eredeti nyelven, magyar felirattal, digitálisan felújított képpel és hanggal kerül vetítésre a Pannonia Entertainment forgalmazásában. Videón a jóság:

Szerintetek Ridley Scott vagy James Cameron Alien-filmje a jobb?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)