Hirdetés

A Bosszúállók következő csatájukat mechákkal fogják vívni

|

Egy új trailerrel jött az idei év elején induló Avengers Mech Strike képregénysorozat.

Hirdetés

A Marvel pörgeti az új filmek gyártását, és futószalagon küldi ki a szuperhősös a Disney+ sorozatok tucatjait. Mindeközben a képregényes részleget sem hagyják pihenni: februárban újra összehívják a Föld legnagyobb hőseit, mivel egy új ellenség bukkant fel a horizonton.

A gond csak az, hogy ezt az ellenfelet nem lehet majd ököllel és pókhálóval elpakolni. Puska fog kelleni ehhez a melóhoz, nem is akármilyen. Tony Stark így minden csapattagnak épít egy hatalmas mecha robotot, ami tükrözi az azt vezérlő hős küllemét és erősségeit. 

Hirdetés

A robotok lesznek az Avengers Mech Strike főszereplői, így aki szerette a Pacific Rim filmeket vagy a Tengen Toppa Gurren Lagannt, az ezt a vonalat feltehetően imádni fogja.

Az első füzet 2021. február 3-án érkezik. Az első két fejezet borítóját már meg is nézhetitek.

Kicsit fura lehet a dolog, de voltak ennél kuszább cross-over események is. Kíváncsiak leszünk, hogy mi lesz ebből, nektek hogy tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)